CareSens Air
Ismerje meg a CareSens Air-t, egy kisméretű, egyszerűen használható készüléket, amely 15 napig használható.
TermékekCareSens Air
CareSens Air szenzor
Tekintse meg a CareSens Air szenzor egyedi tulajdonságait
air_point1.png
 • Kompakt integrált szenzor
  A CareSens Air szenzor egybeépített applikátorral rendelkezik, amely nem igényel összeszerelést, csak helyezze a karjára, és egy gombnyomással rögzítse a szenzort. A CareSens Air egyszerűen használható.
 • Vékony és könnyű szenzor
  A CareSens Air kicsi és könnyű, így kényelmes a viselet. A szenzor méretei (súly): 35,2x19,2x5,0 mm (4,5 g)
 • Szinte fájdalommentes felhelyezés
  A CareSens Air applikátorával helyezhető fel a szenzor. A szenzorszál körülbelül 0,3 mm vékony, így a felhasználó alig érez fájdalmat, amikor a szenzort felhelyezi. A behelyezett szenzorszállal egyáltalán nem érez fájdalmat.
 
CareSens Air a mindennapokban
A CareSens Air egy tartós és biztonságos eszköz, amely valós
időben méri és továbbítja a cukorszintet a nap 24 órájában.
air_point_sd1.png
Vízálló kialakítás az aktív életért
Zuhanyozhat, fürödhet, sőt úszhat is a szenzorral együtt. (A szenzor átviteli tartománya csökkenhet, ha vízzel érintkezik). A CareSens Air vízállóságát 24 órán keresztül 1 méteres mélységben tesztelték.

*A vízállóság a használati környezettől függően változhat, és ha olyan helyzetben van, ahol hosszabb ideig víznek van kitéve, javasoljuk, hogy a szenzor védelme és a biztonságos használat érdekében ragasszon fel egy vízálló ragtapaszt."

air_point_sd2.png
Valós idejű cukormérés éjjel-nappal
A CareSens Air a nap 24 órájában, 15 napon keresztül, 5 percenként továbbítja a cukorértékeket. Monitorozza cukorszintjét aggodalom nélkül, étkezés után, edzés után, bármikor.

*Ha a kijelzőn megjelenő érték nem egyezik mag azzal, ahogy érzi magát, biztonsága érdekében ellenőrizze vércukorszintjét hagyományos, ujjbegyes vércukorméréssel."

Cukor-menedzsment a CareSens Air segítségével
Monitorozza cukorszintjét szisztematikusan a CareSens Air alkalmazással.
air_point3.png
 • Glükóz grafikon áttekintése
  A CareSens Air alkalmazásban a valós idejű cukorszintek egy könnyen áttekinthető grafikonon jelennek meg. A számok melletti nyilak iránya is segít megítélni a cukorszint változását. Jelölje meg a grafikonon az olyan eseményeket, mint az étkezés, az inzulinbeadás és a testmozgás, hogy segítsen szervezettebben kezelni cukorszintjét.
 • Megbízható cukorszint-riasztási funkció
  Nyugodt lehet a nagyon alacsony, alacsony és magas cukorszintre vonatkozó értesítések mellett. Nem kell aggódnia és ujjbegyes mérést végezni, a CareSens Air időben értesíti. Testre szabhatja a riasztási beállításokat a kezelési célértékeinek megfelelően.
 • Adatmegosztási lehetőség a jobb cukor-menedzsment érdekében
  A Sens365 a valós idejű cukorszintet, valamint részletesebb adatokat, például az átlagos cukorszintet, a glikémiás kezelési mutatókat (GMI), a szórást és a variációs koefficienst mutatja. Ossza meg cukorszint-adatait családjával, kezelőorvosával, hogy együtt felügyelhessék cukorbetegségét. Elegendő cukoradat birtokában magabiztosan kezelheti diabéteszét.