Kompatibilitás
Ellenőrizze, hogy az okostelefonja kompatibilis-e a CareSens Air szoftverével.
OktatóanyagokKompatibilitás
A CareSens Air és a Sens 365 alkalmazás használatához az okostelefonnak a következő rendszerspecifikációknak kell megfelelnie.
시스템 사양
Operációs rendszer Verzió
Android Android 8 – 14
iOS iOS 13.2 – 17
  • Ügyeljen arra, hogy olyan okostelefont használjon, amely megfelel az ajánlott specifikációknak. Nem garantáljuk az alkalmazás megfelelő működését olyan okoseszközön, melyen a kompatibilitást nem teszteltük.
  • Az alkalmazás telepítése előtt mindenképpen ellenőrizze az okostelefon operációs rendszerének verzióját. Ha az alkalmazás telepítése után frissíti az operációs rendszer verzióját, előfordulhat, hogy az alkalmazás nem működik megfelelően.
  • Állítsa be automatikusan a dátumot és az időt az okostelefon beállítások menüjében. Ha nem használja az automatikus beállításokat, a felhasználóknak kézzel kell beállítaniuk az időzónát, amikor időzónák között mozognak.
  • Ne telepítse az alkalmazást feltört iOS, vagy Android okoseszközre, mert előfordulhat, hogy az alkalmazás nem működik megfelelően. Kizárólag gyárilag hitelesített okoseszközökre telepítse az alkalmazást!
  • Frissítés dátuma: 2024. március 15.
* Ha bármilyen további kérdése van a szoftver használatával kapcsolatban, kérjük, forduljon az ügyfélszolgálathoz a +36 80 88 00 77-es telefonszámon.
Kompatibilis készülékek listája